O nama

Tko smo

Ekofil d.o.o. je tvrtka u obiteljskom vlasništvu, osnovana 2005.godine , koja se bavi proizvodnjom i veleprodajom radne odjeće, obuće i opreme.

Sjedište tvrtke je u Matuljima - Opatija gdje se nalazi proizvodni i administrativni dio tvrtke.
Osnovna misija tvrtke je zaštita , kvaliteta i fleksibilnost.
Zahvaljujući timskom radu naših zaposlenika te korištenjem naprednih tehnologija, ulaganjem u zaposlenike i edukaciju možemo brzo i jednostavno ispuniti zahtjeve kupaca kao i nadmašiti njihova očekivanja.

Tradiciju od 19 godina čine dugoročni odnosi s zaposlenicima, kupcima i dobavljačima kao i težnja tvrtke u gradnji i unapređenju tih odnosa .
Sigurnost na radnom mjestu za Ekofil d.o.o. vrlo je važna iz mnogih aspekata te je puno više od zakona.
Svakoj odgovornoj tvrtki u interesu je održati radna mjesta sigurnima. Sigurni radnici su zadovoljni i lojalni radnici a dok sigurnost povećava kvalitetu rada istovremeno s preventivnim djelovanjem na moguće povrede zdravlja smanjuju se troškovi poslovanja.
Tvrtka Ekofil d.o.o. je tvrtka s visokom senzibilnošću prema zaštiti na radnom mjestu te svojim velikim iskustvom i visokom razinom profesionalnosti može svakom kupcu ponuditi visokokvalitetno i cjelovito rješenje.

Ekofil d.o.o. zastupnik je vodećih svjetskih tvrtki iz područja zaštite na radu te istovremeno u svom proizvodnom pogonu nudi uslugu personalizacije proizvoda u skladu s identitetom kupca .

Naš trud, energiju i uloženo vrijeme prepoznale su tvrtke u raznim industrijama (brodograđevna, građevinska, razni proizvodni pogoni), trgovine, sportski sektor, sektor medicine, ugostiteljstva i hotelijerstva.

Nudimo i promotivni program odjeće s personalizacijom (tehnikom veza zaštitnog znaka tvrtke).
Uspješno ostvareni zahtjevi i zadovoljstvo naših kupaca posebno nas čine ponosnima i motiviranima.

Naš stručni prodajni tim očekuje Vas na našem veleprodajnom mjestu u Matuljima, Kvarnerska cesta 41/a radnim danom od 08:00-16:00.

Pratite nas na:

Shopping Cart