Personalizacija tekstila:
- Kompjuterski vez (štik)
- Sitotisak

KOMPJUTERSKI VEZ (ŠTIK):

S više od dvadeset godina iskustva u vezenju i tiskanju, Ekofil d.o.o. isporučuje personaliziranu promotivnu odjeću i robu po narudžbi vodećim tvrtkama diljem Hrvatske i  Europe. Naša vodeća predanost kvaliteti i predanost zadovoljstvu kupaca vidljiva je sa svakim našim šavom. 

Svime upravljamo s jednog središnjeg mjesta, osiguravajući da nikad ne dođe do prekida veze između našeg glavnog ureda i naše proizvodnje. 

Rezultat? 

Besprijekorno, sveobuhvatno i isplativo iskustvo za naše cijenjene klijente.

Personalizacijom će vaša odjeća izgledati još ljepše i profesionalnije, te će ujedno poslužiti kao izvrsna reklama za vašu tvrtku.

U vlastitom proizvodnom pogonu vršimo uslugu grafičke pripreme i apliciramo štik, 3D štik ili ambleme na većinu proizvoda od tekstila.

Na vrhunskim modernim Tajima(Japan) strojevima izrađujemo sve vrste veza, a za apliciranje veza koristimo konce renomiranog svjetskog proizvođača Madeira, tako da je vez otporan na vanjske utjecaje i pranje do 95  ºC.

Ukoliko ste se odlučili za brendiranje vaše odjeće, sve što trebate je poslati Vaš željeni dizajn u nekom od vektorskih formata (CDR, EPS, AI) s fontovima i objektima pretvorenim u krivulje ili rastersku sliku (JPG, BMP, TIF, PDF), ne manju od 1500 piksela po duljoj osi. Odredite boje, dimenzije  motiva i robu na kojoj želite aplicirati vez. Ostalo je na nama.

 

Shopping Cart