Horeca

Turizam i ugostiteljstvo su uvijek u modi, a Ekofil uvijek prati modu. Ako Vam treba udobna radna odjeća za hotele, kampove, restorane i kafiće ne ustručavajte se pogledati našu ponudu.

Naša široka ponuda nudi radnu odjeću i obuću namijenjenu hotelijerima, ugostiteljima i kuharima koja odlično obavlja svoj posao: moderna , funkcionalna i optimalno pristaje.  Važno je naglasiti da ponuđena radna odjeća također odgovara zahtjevima i normama propisanim za kvalitetu, udobnost i specifične zahtjeve s obzirom na uvjete rada.

Bilo da ste u potrazi za radnom visokom ili niskom cipelom sa kapicom (EN ISO 20345)  ili bez kapice (EN ISO 20347), vodonepropusnom i protukliznom ili prozračnom za ljetne periode,  kuharskom bluzom i hlačama za kuhare u dizajnu i paleti boja prema vlastitom identitetu a perivom na visokim temperaturama, finim košuljama i hlačama za konobara i  pregačama koje će svaku kombinaciju učiniti neodoljivom , laganom funkcionalnom radnom odjećom i obućom za wellness zonu ili pak savršeno skrojenim odijelima za recepciju – na pravom ste webu!

Posebne kolekcije za servisno i tehničko osoblje te osoblje za hortikulturu, promotivna odjeća, odjeća za sport i animatore posebno je interesantna priča.

Svaki brend koji nudimo ima svoju priču, a mi tražimo baš onu koja će profesionalno odgovarati Vama. Inspirirajte se našom ponudom !

Shopping Cart